Preview Mode Links will not work in preview mode

AZ Podcast

Mar 30, 2021

Deze week spreken AZ-clubwatchers Theo Brinkman en Jeroen Haarsma met presentator Chris Wobben over het ‘nieuwe’ AZ-stadion, de Oranje-internationals, trainer Pascal Jansen en de kans dat er dit seizoen nog fans naar de wedstrijden mogen. 


Mar 23, 2021

Deze week spreken AZ-clubwatchers Theo Brinkman en Jeroen Haarsma met presentator Chris Wobben over de fraaie overwinning op PSV, het passeren van Marco Bizot voor Oranje en de naderende beslissing over de toekomst van trainer Pascal Jansen.

 


Mar 15, 2021

Deze week spreken AZ-clubwatchers Theo Brinkman en Jeroen Haarsma met presentator Chris Wobben over de fraaie zege op FC Twente, de geruchten rond Teun Koopmeiners en natuurlijk het opvallende nieuws over de gokkende AZ-speler. 


Mar 9, 2021

Deze week spreken AZ-clubwatchers Theo Brinkman en Jeroen Haarsma met presentator Chris Wobben over de bekritiseerde tactiek van AZ tegen Vitesse, het dilemma van seizoenkaarthouders en het selecteren van Teun Koopmeiners voor Jong Oranje.


Mar 2, 2021

Deze week spreken AZ-clubwatchers Theo Brinkman en Jeroen Haarsma met presentator Chris Wobben over de fraaie overwinning op Feyenoord, het juichen van Myron Boadu voor lege tribunes en de muziek die klinkt in de kleedkamer van AZ.