Preview Mode Links will not work in preview mode

AZ Podcast

Dec 29, 2020

Deze week spreken AZ-clubwatchers Theo Brinkman en Jeroen Haarsma met presentator Chris Wobben over de laatste wedstrijd van het kalenderjaar tegen FC Utrecht, dé spelers van 2020 en we blikken vooruit op januari, een maand vol met topwedstrijden.


Dec 22, 2020

Deze week spreken AZ-clubwatchers Theo Brinkman en Jeroen Haarsma met presentator Chris Wobben over de invloed van Mino Raiola bij AZ, de belangrijke slotweek van 2020 en een discussie over het knuffelen van de trainer na een doelpunt. 


Dec 14, 2020

Deze week spreken AZ-clubwatchers Theo Brinkman en Jeroen Haarsma met presentator Chris Wobben over de start van de nieuwe trainer Pascal Jansen, de Europese uitschakeling, de zege bij FC Twente en er is discussie over de vraag of AZ nou een topclub is.


Dec 7, 2020

Deze week spreken AZ-clubwatchers Theo Brinkman en Jeroen Haarsma met presentator Chris Wobben uiteraard uitvoerig over het verrassende ontslag van trainer Arne Slot en het rumoer dat is ontstaan binnen AZ. Hoe moet het nu verder? 


Dec 1, 2020

Deze week spreken AZ-clubwatchers Theo Brinkman en Jeroen Haarsma met presentator Chris Wobben onder meer over de aankomende kraker tegen Napoli, waar vuurwerk wordt verwacht op én boven het veld.